Cu ce dorințe lucrăm?

Întrebare: Ce dorințe ar trebui să conectăm împreună: dorințele pentru spiritualitate sau orice dorințe?

Răspuns: Doar pentru spiritualitate. Dorințele rămase nu ne interesează. Ele sunt toate diferite. Și de ce am avea grijă de ele?

Ai ceva aspirații în viață; de exemplu, să devii un muzician sau un pantofar. Nu contează. Îmi pasă doar de atitudinea ta față de Creator. Doar cu această intenție, cu această dorință a ta eu vreau să fiu în apropiere. Și toate celelalte dorințe nu mă privesc deoarece sunt toate corporale.

Nu sunt interesat de ce faci: familie, muncă, hobiuri. Pentru mine doar un singur lucru este important: direcția ta spre Creator și direcția mea spre Creator. Dacă le combinăm împreună, noi vom deveni mai puternici și vom fi mai aproape de primirea luminii superioare de la El.

Întrebare: Dacă cineva din acest lanț nu are nicio dorință să reveleze Creatorul, atunci asta poate să afecteze întregul sistem în mod complet?

Răspuns: Nu. Aceste dorințe nu pot afecta sistemul. Desigur, oameni aleatori ar putea să fie printre noi, dar ei nu îi afectează pe ceilalți deoarece fiecare persoană se conectează în conformitate cu dorința sa. Și dacă ei nu au o dorință reală pentru spiritualitate, atunci ei pare că nu se conectează cu noi. Ei există în forma lor animalică, dar în spiritualitate ei nu sunt cu noi.

Întrebare: Există dorințe spirituale mai puternice și mai slabe. Ele se absorb între ele?

Răspuns: Nimeni nu absoarbe nimic sau pe nimeni deoarece toate dorințele sunt complet diferite. Ele nu sunt la fel între ele. Singurul lucru pe care îl pot face este să se conecteze împreună.

De pe KabTV “Fundamentele Cabalei”, 2/16/20

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul precedent: