“Este adevărat că, după ce oamenii mor, ei devin îngeri și merg în rai?” (Quora)

Dr. Michael LaitmanEste adevărat că, după ce oamenii mor, ei devin îngeri și merg în rai?

Nu.

Nenumăratele fenomene despre care oamenii cred că au loc după moarte sunt doar teorii despre moarte și chiar și fenomenele pe care oamenii le-au experimentat în experiențele din apropierea morții sunt reacții psihologice în cadrul stării temporare de moarte clinică în care intră.

Dacă nu atingem o percepție și o senzație clară a sufletului nostru în timpul vieții noastre actuale, atunci corpul nostru moare și putrezește, iar nivelul de dorință pe care îl atingem în viața noastră actuală își asumă un nou corp. Un astfel de proces continuă până când în cele din urmă ne atingem sufletul cât suntem în viață în lumea noastră, în corpurile noastre.

Prin urmare, în timp ce suntem în viață în corpurile noastre actuale, dacă auzim despre o oportunitate de a ne atinge sufletul, de a accesa lumea spirituală, atunci am fi înțelepți să apucăm acea oportunitate cu ambele mâini și să începem ascensiunea noastră spirituală.

Trebuie să încetăm să credem în tot felul de îngeri și în alte fenomene despre care credem că ni se întâmplă când murim. Dacă nu obținem nicio revelare a lumii spirituale în viețile noastre actuale, atunci nu avem suflet și pur și simplu continuăm să ne întrupăm în corpuri noi, acumulând experiență și suferință, până când dorința noastră se maturizează în cele din urmă şi începe procesul de ascensiune spirituală. Așa cum este scris în textele cabalistice, „Vei vedea lumea în viața ta”.

Bazat pe emisiunea „Întreabă un Cabalist, episodul 4” cu cabalistul Dr. Michael Laitman și Joseph (Asaf) Ohayon. Scris/editat de studenții Cabalistului Dr. Michael Laitman. Pentru mai multe informații despre ce se întâmplă când murim, vizitați această pagină.

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed