Este coronavirus cu noi pentru totdeauna?

220De la știri (bbc.com): „Coronavirus va fi cu noi pentru totdeauna, avertizează omul de știință SAGE (Scientific Advisory Group for Emergencies)

„Sir Mark Walport a declarat că oamenii vor trebui vaccinați la intervale regulate.

„Comentariile sale vin după ce șeful Organizației Mondiale a Sănătății (OMS) a spus că speră ca pandemia să se termine în termen de doi ani, deoarece gripa spaniolă a avut nevoie de doi ani pentru a o depăși.

„Sir Mark a spus că populațiile mai dense și călătoriile a însemnat răspândirea cu ușurință a virusului.

„El a mai spus că populația lumii este acum mult mai mare decât în 1918.

„ Vorbind la programul Today al BBC Radio 4, Sir Mark a spus că, pentru a controla pandemia, ar fi necesară „vaccinarea globală”, dar coronavirus nu ar fi o boală ca variola „care ar putea fi eradicată prin vaccinare”.

“‘ Acesta este un virus care va fi cu noi pentru totdeauna într-o formă sau alta și aproape sigur va necesita vaccinări repetate’ , a spus el. …

„Sir Mark a spus:„ Știm că mai puțin de una din cinci persoane în întreaga țară au fost infectate, astfel încât 80% din populație este încă susceptibilă la acest virus.

“‘ Este acest echilibru teribil între încercarea de a minimiza daunele cauzate de infecție și protejarea oamenilor, menținând în același timp societatea în mișcare ”.

Răspunsul meu: Există încă multe mutații care ar trebui să se manifeste în umanitate.

Întrebare: Ar trebui pur și simplu să acceptăm?

Răspuns: Nu. Trebuie să acceptăm cu o condiție: acest lucru se întâmplă pentru că suntem separați. Dacă am fi fost conectați, virusul nu ne-ar fi pătruns. Așa trebuie să înțelegeți legătura dintre cele două.

Comentariu: Unii experți au observat că umanitatea este prea divizată de barierele naționale și politice pentru a combate eficient coronavirusul.

Răspunsul meu: Asta este în ceea ce privește combaterea virusului. Iar eu vorbesc în general – înainte de a lupta împotriva virusului. Virusul nu ar fi apărut. Multe, multe calități negative, dureri și boli ale umanității nu s-ar fi manifestat dacă am fi fost interconectați.

Dacă am fi abordat structura lui Adam, ne-ar fi vindecat dacă ne-am fi apropiat de această stare. Dar noi decât ne îndepărtăm de aceasta.

Apropierea de structura lui Adam înseamnă conexiunea umanității până la atingerea condiției „iubește-ți aproapele ca pe tine însuți”. Și atunci, omenirea va fi complet sănătoasă și mai presus de toate problemele, inclusiv chestiunea morții.

Întrebare: Acest lucru înseamnă că de sus este, probabil, de asemenea, înțeles că umanitatea nu se poate uni și trebuie să fim împinși spre asta?

Răspuns: Natura ne învață în acest fel. Adică, dacă este timpul să ne ridicăm în dezvoltarea noastră spre conexiune și să dezvăluim noua lume în unitatea noastră, atunci implementarea acestei unități se numește „iubește-ți aproapele ca pe tine însuți” de fiecare dată, până la starea respectivă.

Acum suntem într-o perioadă în care trebuie să atingem una dintre aceste stări, aceste grade și să o realizăm într-o conexiune bună unul cu celălalt. Dar noi nu o realizăm și cădem în starea opusă. Această pandemie, acel război, altceva – orice ne putem doar imagina.

Întrebare: Cu această presiune, vom fi ghidați spre inteligența superioară?

Răspuns: Bineînțeles. Prin asta suntem educați. Am stocat o mulțime de diferite abilități bune pentru a face lumea amabilă și confortabilă pentru toată lumea: să distrugem barierele, să facem omenirea mai conectată, să fim prietenoși unul cu celălalt, etc. Există mijloace în tehnologie, în știință, în toate, dar noi nu le implementăm așa cum ar trebui.

Întrebare: Cu alte cuvinte, am pregătit mijloace bune pentru a ne conecta pașnic și fără mari dificultăți, dar nu vrem să folosim aceste mijloace?

Răspuns: Da. Așadar, totul se va întâmpla invers.

Întrebare: Prin urmare, toate mijloacele nu vor fi deloc necesare?

Răspuns: Mijloacele vor fi necesare pentru a face război.

Văd viitorul umanității ca întunecat și sumbru. Oamenii vor crede în asemenea prostii, se vor închina zeilor, zei pe care ei i-au inventat. Oamenii își vor dori doar răul unul altuia, iar acest rău este mai grav decât moartea.

Întrebare: Vrei acum ca oamenii să audă asta și să se cutremure?

Răspuns: De ce aș vorbi altfel? Astfel încât să influențeze cumva oamenii în bine. În general, starea lumii, desigur, este foarte, foarte sumbră.

Întrebare: Ei bine, cum putem transmite umanității această realitate bună și amabilă?

Răspuns: Strigând cât mai mult posibil la toate răscrucile de drumuri și proclamând în toate colțurile singura salvare posibilă.

Nu ar trebui să stăm mâinile încrucișate, să ne dăm cu capul de perete sau de podea și să spunem: „Va fi doar rău, doar rău”. Trebuie să muncim. Iar munca noastră este foarte simplă: este în a explica, în a educa. Asta ar trebui să facem.

KabTV „Știri cu Dr. Michael Laitman”, 24.06.21

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: