Grupul Este Un Acumulator De Energie

Întrebare: Să spunem că cineva nu a găsit încă un grup și studiază singur Cabala. Cum poate avea descendențe? Este un fel de respingere față de cărți, de profesor?

Raspuns: Da. Simte oboseală, respingere și vede că nu realizează nimic. În felul acesta Creatorul îl împinge înainte, astfel încât să-și continue căutarea, chiar dacă acesta cade și este deprimat. În principiu, starea actuală deprimată a lumii sugerează că omenirea primește presiuni de la Creator pentru a se apropia de El.

Întrebare: Cum se poate manifesta descendența unei persoane în cadrul grupului?

Răspuns: În grup, el dezvoltă o forță pozitivă care îl înaintează. Aceasta este singura metodă de avansare. La urma urmei, când începeți să vă conectați cu întregul grup, acesta vă împinge înainte, dezvoltați calitatea dăruirii, calitatea sprijinului, vă conectați cu alții și vă folosiți puterea pentru a fi în mișcare constantă.

Întrebare: Înseamnă că descendența în grup se manifestă prin faptul că o persoană nu are suficientă energie sau combustibil pentru a investi în grup?

Răspuns: Nu doar asta. Când ai dorința, unde o aplici? Tot în grup.

Prin urmare, grupul aici este un acumulator: îi dai atunci când ai energie suplimentară și primești de la acesta când nu ai suficientă energie .

Întrebare: Se dovedește că în grup există un fel de bancă de energie acumulată. Când o persoană este în ascensiune, își investește toată energia în grup și încearcă să se asigure că toată lumea are măreția Creatorului. Iar când este în descendență, primește de la banca de energie acumulată și practic nu simte această descendență. Este așa?

Răspuns: Da, acesta este un circuit oscilator, cu ajutorul căruia generăm unde și le primim. Dacă investesc în grup fără a mă gândi la mine pe cât posibil, atunci, în principiu, aceste coborâri pot dura câteva secunde. Adică ar trebui sa fie acolo, dar sunt practic insesizabile.

Cel mai important lucru este să înțeleg că dacă mă aflu în grupul potrivit, în societatea potrivită, în studiile mele, atunci toate acestea mă fac să înaintez, mă sprijină, îmi absorb descendențele, le transformă în ascensiuni, compensează, este neted , și merg înainte nu pe un drum accidentat, ci pe un drum mai mult sau mai puțin nivelat.

Desigur, ar trebui să aibă tot felul de schimbări, plus-minus, sus-jos, dar nu într-o măsură în care o face o persoană care nu are legătură cu Cabala.

Întrebare: Dacă o persoană nu simte deloc descendențele, ce înseamnă?

Răspuns: Aceasta înseamnă că nu lucrează destul de mult la sine.

De obicei, începătorii au o astfel de perioadă când nu s-au stabilit încă, nu au intrat în studiu. Și apoi încep coborârile și o mulțime de oameni părăsesc grupul, dar după un timp, se întorc pentru că nu mai au unde să meargă.

Din „Fundamentele Cabalei”  KabTV, 27/03/19

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed