Îmbogățește-te prin dorințele celorlalți

Întrebare: Cum ar trebui să îmi cresc dorința pentru spiritualitate? Tu spui că este posibil să mă atașez dorințelor celorlalți pentru spiritualitate. Este un fel de mecanism despre cum se face asta?

Răspuns: Numai în forma anulării de sine. Nu vei putea să obții nimic fără să te anulezi. Așa vei începe dintr-o dată să simți că această acțiune iți permite să absorbi în tine calități complet noi.

Întrebare: Cum poate cineva să distingă ce dorință este?

Răspuns: Să zicem că tu vezi un prieten al cărui comportament nu iți place. Anulează-te și începe să te asociezi cu comportamentul lui, cu acțiunile lui. Acționează ca și cum ești de acord și mergi alături de el. Încearcă să lucrezi asupra ta în felul ăsta! Apoi vei începe să primești senzații complet noi, anterior necunoscute ție. Asta este ceea ce se numește conexiunea cu prietenii.

Uită-te la ceilalți – nu iți place un lucru despre acesta, un alt lucru despre acela. Încearcă să te anulezi, să fii de acord cu prietenul, să fii împreună cu el în acțiunea lui și vei vedea cum asta te îmbogățește, cum te conectezi cu el. În acest fel, gradual, este revelat Kli-ul (vasul) comun în care apare Creatorul.

Din lecția 0, Convenția Mondială de Cabala din Moldova 9/5/19

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul precedent: