Înțelegând programul Naturii

294.4Natura este una și toate părțile ei sunt într-o integrare completă, cu excepția omului căruia i s-a dat în mod intenționat liberul arbitru astfel încât, folosindu-l, să ajungă el însuși la integrare. Și în măsura în care întârzie, va fi propulsat de suferință până când el însuși va dori să facă pași prin sine și, înainte ca bățul să cadă asupra lui, începe să se străduiască pentru integrarea cu natura. Astăzi suntem în această stare.

De aceea suntem depresivi și nici familia sau lumea asta nu ne satisfac. Ne distragem atenția cu droguri, nu vrem să avem copii etc. De ce? Pentru că natura, devastându-ne în mod deliberat, ne face să simțim nevoia de a căuta un scop special pentru care ar merita să existăm. Așa ne pregătește natura pentru o nouă stare.

Vedem asta în toate cazurile vieții. Oamenii își pierd motivația și nu vor nimic, așa că se produce o criză demografică și lumea merge la vale în toate. Acest lucru este stabilit în mod intenționat în programul naturii pentru a ridica o motivație specială în noi.

Existăm pentru a intelege intentia naturii, ideea ei, ce fel de provocare ni se prezintă si cum putem ajunge la cea mai frumoasa stare. Putem deveni cei mai de succes în iubire, familie și prietenie și în implementarea oricărui program și putem reuși în orice.

Atunci vom vedea lumea ca fiind mare și globală și vom simți cum funcționează ea și cum să o reconstruim pe ea și societatea.

Din KabTV “Prin Timp”

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed