La cine se referă porunca “Iubește-ți prietenul că pe tine însuti”?

Întrebare: La cine se referă porunca “Iubește-ți prietenul ca pe tine însuti”? Se referă la toți aceia din jurul meu sau la prietenii din grupul de zece?

Răspuns: Întâi și întâi se referă la tine personal. Când lucrezi în grupul de zece, tu încerci să îi iubești pe alții, ceea ce înseamnă că încerci să iubești prietenii din grupul de zece ca pe tine însuti, iar încercările de a încercă să dobândești acest atribut vă aduce pe toți la o stare numită sufletul.

În alte cuvinte, atunci când zece oameni revelează fiecare atributul spiritual de a se conecta ca și cum sunt un singur corp comun, care nu este comun, desigur, deoarece este egoul dintre ei, dar atunci încearcă să se conecteze deasupra egoului, încercările lor de a se uni crează o imensă putere potențială.

Așa că pe de-o parte, egoul este revelat între ei și pe de altă parte, unitatea puternică este revelată. Aceste două atribute coexistă unul deasupra celuilalt, ceea ce înseamnă că este despre crearea unui obiect numit un Partzuf, în care este un ego imens și deasupra lui este imensa forță spirituală a Creatorului care îi conectează.

De pe KabTV “Fundamentele Cabalei” 12/29/19

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul următor: