Legi temporare și permanente

562.02Întrebare: Pe 15 Av, au avut loc următoarele evenimente în lumea noastră: plăgile generației care a ieșit din Egipt au încetat; interzicerea căsătoriei tribului Benjamin cu fetele din alte triburi a fost ridicată; interzicerea generală a căsătoriei între triburi a încetat să mai existe; paza de frontieră dintre regatele nordice și sudice a fost desființată și așa mai departe.

De ce au revocat bătrânii legile Torei care interziceau amestecarea triburilor?

Răspuns: De fapt sunt legi care pot fi puse în aplicare într-o anumită perioadă istorică, și există legi care sunt permanent în vigoare.

Prin urmare, ar trebui să fie libertate absolută și completă în îmbinarea părților masculine cu cele feminine, pentru că în cele din urmă primirea și dăruirea ar trebui să ajungă la fuziunea completă între ele.

Până atunci, anumite corecții reciproce există secvențial la diferite niveluri. Adică, liniile dreapta și stânga se unesc acolo separat, aici separat și pe niveluri de jos în sus. Prin urmare, există legi care sunt oarecum și undeva parțial anulate și există legi care sunt încă păstrate și care vor fi anulate în viitor.

„Stări spirituale. Ziua Iubirii – Tu Be-Av “

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior:

Articolul următor: