Patru ipostaze ale unei singure rădăcini spirituale

Întrebare: Există patru rase: albă – europeană, galbenă – asiatică, neagră – africană și roșie – indigenii din America Latină. Care este originea raselor umane? Fiecare rasă are o funcție specifică?

Răspuns: Nu. Originea este în lumea spirituală. Ele nu sunt în niciun fel conectate la lumea noastră, dar își lasă în ea amprenta, efectul.

Tot ceea ce este spiritual este sub o singură rădăcină: numele din patru litere al Creatorului. Ce înseamnă? Creatorul se manifestă în lumea noastră în patru etape, în patru ipostaze. Prin urmare, patru categorii de tot felul coboară dintr-o rădăcină comună în lumea noastră. De exemplu: patru anotimpuri (iarna, toamna, primăvara, vara), patru rase umane și așa mai departe.

Întrebare: Dar există diferențe interne?

Răspuns: Bineînțeles că există. Dar nu contează. Dacă vrem să ne conectăm la rădăcina noastră spirituală, atunci toată lumea se ridică la ea. Avem un scop comun și ne putem ajuta reciproc în acest scop comun.

Mai mult, diferențele noastre nu ne împiedică să ne unim și să atingem scopul comun în care suntem atât de conectați încât unificarea rămâne,  iar toate diferențele fizice, morale, și de altă natură, dispar.

Întrebare: Nici nu merită să ne gândim la ce scop are fiecare rasă: unii cântă mai bine, unii dezvăluie mai bine legile naturii etc.?

Răspuns: Acestea sunt completări reciproce care vor începe să se manifeste din ce în ce mai mult și vom admira și ne vom bucura cu toții de diversitatea noastră.

Din emisiunea de pe KabTV „Abilități de comunicare” din 14.10.2020

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: