Semnificația vieții unei clase inutile

Întrebare: Ar fi logic să ne imaginăm că comunitățile virtuale ar putea ajuta oamenii să comunice și în viața reală, dar se dovedește a fi opusul. De ce?

Răspuns: Pentru că oamenii sunt conduși de egoismul lor. Nu poți face nimic în acest sens. Până nu o corectăm, orice metode și forme de comunicare ne vor dăuna.

Întrebare: Unii futuristi cred că jocurile pe computer se vor dovedi a da sens vieții unei clase sociale inutile. Așa numesc oamenii care și-au pierdut locul de muncă. Pot exista miliarde de astfel de oameni. Acestora li se va oferi un venit de bază și jocuri, astfel încât să nu se revolte. Credeți că un astfel de scenariu este posibil?

Răspuns: Din păcate, da. Cu toate acestea, aceasta nu este forma finală a dezvoltării umane, ci doar una intermediară. Într-adevăr, acest lucru s-ar putea întâmpla.

Întrebare: Astăzi, o persoană este în contact zilnic cu atât de mulți oameni încât nu s-a întâlnit niciodată în întreaga sa viață. Ce oportunitate ne oferă acest lucru? Cum se poate folosi corect acest fenomen pentru creșterea personală?

Răspuns: Cred că astăzi, acest fenomen ne împiedică creșterea personală și o persoană obișnuită nu are nicio ocazie să se desprindă de ea și să crească.

Din „Abilități de comunicare” KabTV, 07.07.2020

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed