Simţind Cartea Zohar

209Comentariu: Savanții antici au spus că există o forță pozitivă în Cartea Zohar,  care ne poate corecta și ne poate aduce în cea mai bună stare posibilă. Dumneavoastră ne ajutați să simțim puțin această carte, astfel încât puterea conținută în ea să ne afecteze într-un mod pozitiv.

Răspunsul meu: Valoarea Cartii Zohar nu îşi explică conținutul, deoarece încă nu puteți înțelege cum funcționează lumea superioară până când cel puțin nu o simțiți cumva.

O citim doar de dragul de a atrage lumina superioară care vă poate corecta, vă poate ridica la nivelul lumii superioare și veți simți totul acolo. La fel ca în lumea noastră: Este posibil să explicăm unui bebeluș de un an lucruri pe care numai un copil de zece ani le poate vedea și înțelege? Deci, trebuie să-l dezvolți la nivelul unui copil de zece ani, iar când va crește, îi poți explica ce vede.

Dar până când o persoană nu se dezvoltă, această carte va rămâne în continuare un mister pentru el. O poate citi timp de o sută de ani și, timp de o sută de ani, nu va înțelege nimic. Poate că va începe să-și imagineze ceva, dar încă nu este ceea ce este cu adevărat.

Prin urmare, trebuie să vă așteptați în fiecare moment că Zoharul va lucra asupra voastră și vă va dezvolta. La urma urmei, dacă în lumea noastră unui copil de un an i se oferă jocuri educative, el continuă să se angajeze în ele și corpul său crește automat, atunci în lumea spirituală, trebuie să evocăm creșterea noastră în fiecare moment altfel nu vom creşte.

KabTV’ “Puterea Cărţii Zohar” #14

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed