Simțiți-vă ca o singură structură

929Întrebare: Fragmentele sufletului comun care a fost spulberat sunt plasate în aproape fiecare dintre noi?

Răspuns: Da, Există un singur suflet comun, o singură dorință comună, pe care Creatorul a creat-o. Nu există nimic altceva decât El. Tot ceea ce percepem ca existând în jurul nostru și în noi se întâmplă numai în această dorință.

Pe măsură ce ne apropiem, dorința comună se va manifesta din ce în ce mai mult până când vom începe să ne simțim ca o singură persoană cu o singură inimă, un singur gând și o singură intenție.

Și atunci vom ajunge cu adevărat să ne simțim ca o singură o structură care este complet dependentă reciproc, se înțelege și se coordonează perfect cu ceilalți.

Întrebare: Unde este locul Torei aici?

Răspuns: Vedem în viața noastră că, atunci când o persoană se naște, nu are nevoie de Tora, îndrumare, instrucțiuni, nimic. Trăiește ca un mic animal. Acesta este modul în care ne dezvoltăm copiii.

Iar apoi copilul se manifestă tot mai mult ca o persoană independentă, individuală și trebuie să-l tratăm ca atare, așa cum se spune: „Crește-l pe băiat pe căile lui”. În același mod, treptat, se manifestă corectarea sufletului comun spart inițial.

Acum suntem în ultima etapă, când toate cele patru etape anterioare a fost deja mai mult sau mai puțin trecute și sunt gata pentru corecția finală. În general, totul depinde de ultima etapă.

În acest stadiu, trebuie să ne înțelegem corect pe noi înșine, originea noastră, istoria noastră, scopul nostru și să realizăm toate acestea.

KabTV „Secretele cărții eterne”, 19.05.2021

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: