Viitorul – A trăi în condiții naturale

448.12Întrebare: Astăzi ne confruntăm cu viața în orașele mari, mega orașe. Există vreo modalitate de a ajuta locuitorii orașului să-și îmbunătățească indicele de fericire?

Răspuns: În primul rând, depinde în continuare de atitudinea dintre o persoană față de alta. Dar este mult mai ușor să implementați acest lucru atunci când creați condiții naturale pentru oameni.

Mi-am vizitat adesea prietenii și studenții în orașe mici din America, unde este nevoie de o jumătate de oră pentru a ajunge de la o casă la alta cu mașina, deoarece aceste case sunt înconjurate de o mulțime de pământ. Dar, deoarece toată lumea are o mașină, nu este dificil să socializezi.

Și, deși este un drum lung de parcurs la muncă, este totuși mult mai confortabil să trăiești așa. Oamenii se obișnuiesc cu asta.

Cred că orașele, așa cum sunt astăzi – beton armat cu mai multe etaje sau cutii de cărămidă – nu sunt absolut ecologice și neproductive.

Acestea pot fi benefice pentru cei care le construiesc, deoarece puteți aduce cu ușurință toate comunicațiile într-un singur loc și puteți popula o clădire cu câteva mii de oameni. Dar nu aș merge la o casă ca asta. Deși, pe de altă parte, am trăit în astfel de case toată viața.

Sunt încrezător că viitorul va sta într-un pământ mai populat.

KabTV „Conversațiile” 09.06.2021

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed