Cum să nu pierzi centrul grupului?

942Întrebare: Cel care tânjește după spiritualitate crede adesea că avansează datorită propriilor sale puteri, dar adevărul este că este neputincios. Se pare, pe de o parte, că este epuizat. Pe de altă parte, există un grup care este însărcinat cu importanța obiectivului. Ce ar trebui să facă pentru a nu pierde centrul dorinței grupului?

Răspuns: Trebuie să vă supravegheați unul pe altul, să vă urmați reciproc și să vă țineți unul de celălalt, astfel încât nimeni să nu se abată de la calea corectă. Acesta este singurul mod în care veți putea să vă țineți într-o singură barcă fără să vă întoarceți și apoi veți putea să vă îndreptați spre obiectiv.

Ce înseamnă să te îndrepți spre scop? Aceasta este mișcarea către o unitate și mai mare în grup. Apropierea reciprocă va atinge o densitate care va invoca și convoca revelația reală a Creatorului în grup!

Așadar, mișcați-vă tot timpul spre interior, mai aproape unul de celălalt și veți vedea că aceasta este răscumpărarea voastră și că nu veți greși niciodată.

KabTV „Fundamentele Cabalei” 14.04.2019

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed