Reconectați-vă în fiecare zi

934Se spune: „Fiecare zi va fi nouă în ochii tăi”. La urma urmei, nu numai în fiecare zi, ci în fiecare moment avem o trezire, o nouă oportunitate de a dezvălui noi dorințe sparte, scântei, să le ridicăm de la o stare de egoism spartă, la dăruire.

Apar Reshimot din spargere și astfel îmi este imposibil să tind pentru adevăr. Totul se va întoarce întotdeauna în direcția egoismului meu. Prin urmare, trebuie să ne trezim unii pe alții, să ne îndrumăm reciproc, să ne dăm exemplu reciproc și să ne sprijinim reciproc cu gândurile și rugăciunile noastre. În caz contrar, timpul de pregătire pentru munca spirituală va dura mulți ani.

La urma urmei, fiecare trebuie să descopere toate dorințele legate de rădăcina sufletului său. Dar prin dorința noastră de a ne conecta unii cu alții, aflăm toate dorințele care există în lume, în umanitate. În fața mea nu stă doar un prieten. Acest prieten îmi aduce încă un miliard de oameni care stau în spatele lui și un număr mult mai mare de suflete.

Prin urmare, când mă conectez cu grupul meu de zece, mă conectez cu toate sufletele din lume, cu toate creaturile și prin ele cu Creatorul. Dacă obțin o integrare completă în grupul de zece, atunci nu va mai fi nevoie să fac aceeași muncă cu alte persoane, deoarece toți vor fi deja incluși în prietenii mei.

Deci, să încercăm să ne unim cât mai mult și să înțelegem că fiecare zi este ca nouă. Asta înseamnă să descoperim o muncă nouă legată de conexiunea noastră în fiecare zi, o nouă separare care nu exista înainte și, astfel, să continuăm în toate modurile posibile.

Egoismul ne va trage întotdeauna deoparte, ne va distrage cu gânduri străine și ne va prezenta spiritualitatea nu în adevăratul său Kli, adică nu în conexiune. Cele mai importante lucruri care sunt necesare pentru spiritualitate, conexiunea și iubirea, sunt opuse egoismului nostru și sunt cele mai îndepărtate de noi și, prin urmare, uităm de ele tot timpul.

Fiecare zi este ca nouă, de fiecare dată când înțelegem din ce în ce mai mult că este dezvăluită o nouă distanță față de grupul de zece, o lipsă de dorință de a ne gândi la asta. Egoismul crește și crește distanța dintre noi. Prin urmare, trebuie să ne ajutăm reciproc să ne apropiem, deoarece de asta depinde tot succesul nostru.

Din prima parte a lecției zilnice de Cabala 11.06.2021, „Fiecare zi va fi nouă în ochii tăi”

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior:

Articolul următor: