Cele cinci limite ale senzatiilor noastre interioare

In Stiri (de la The University of British Columbia ): “Mesajul tactil afecteaza ceea ce auzim: studiul UBC “ Fiintele umane isi folosesc intregul corp si nu numai urechile pentru a intelege vorbirea, dupa cum arata cercetari lingvistice facute la Universitatea BC. Este bine stiut faptul ca oamenii proceseaza in mod natural expresia faciala, impreuna cu ceea ce este auzit, pentru a intelege deplin ceea ce lise comunica. Acest studiu UBC  este primul care ne arata ca noi, de asemenea, procesam informatia tactila pentru a percepe sunetele vorbirii.

De la Stiri (Din Scientific American): “Pipairea Luminii: un aparat le permite orbilor ‘sa vada’ cu limba”. O pereche de ochelari legata de o ‘acadea’ electrica ii ajuta pe cei cu dizabilitati vizuale sa-si recastige senzatiile optice, parcurgand un traseu diferit. Acum exista un nou aparat bazat pe aceasta gandire, care are drept scop sa refaca, in mod partial experienta vazului pentru omul orb si celui cu vazul deficitar, pe baza terminatiilor nervoase de pe suprafata limbii, acestea trimitand semnale de lumina catre creier.

Raspunsul meu: Acest lucru confirma exact perceptia realitatii conform Kabalei, care afirma ca intreaga lume exista in interiorul nostru si ca simturile noastre sunt numai un afisaj al celor cinci limitari ale senzatiilor noastre interioare.

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed