Necesitatea Canalului TV de Kabbalah

In Stiri (din Kursor.co.il): Dl. Mordechai (Moti) Shklar, CEO la Autoritatea Israeliana de Radiodifuziune, a declarat in timpul discursului sau de la scoala Sammy Ofer Communications, IDC, Israel [rezumat]: Ne-am transformat intr-o societate care distruge orice valoare, o societate de indivizi instrainati de societate, unde individualitatea sta in centru si nu mai este loc pentru valori colective.

Televiziunile comerciale educa societatea in a exprima emotii primare, iar o asemenea sociatate nu are nici viitor, nici drept de a exista. Astazi deja se simte o reactie: un numar tot mai mare de oameni cauta sensul vietilor lor si, pe langa programele de divertisment, vor sa vada si canale cu continut semnificativ.

Este nevoie de un canal diferit de cele comerciale. Cel mai probabil, continutul unor asemenea emisiuni nu se va potrivi publicului tanar, dar va corespunde persoanelor trecute de 40 de ani. In acest fel, mai intai vom atrage audienta trecuta de 40 de ani, iar ulterior, tineretul va incepe sa caute de asemenea, alternative.

Comentariul meu: Se pare ca Dl. Shklar nu este constient de existenta Channel 66, canalul Kabbalah TV,  in Israel. Daca ar sti ar inlocui Canalul 1 din Israel, cu acesta!

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: