“Am depășit punctul fără de întoarcere privind daunele aduse planetei?” (Quora)

Dr. Michael LaitmanMichael Laitman, pe Quora: Am depășit punctul fără de întoarcere privind daunele aduse planetei?

Nu există un astfel de punct. Trebuie să avem încredere că gândul nostru, care este cea mai mare calitate a noastră, poate schimba natura. Trebuie doar să înțelegem direcția spre care ar trebui să ne îndreptăm gândurile. La ce ar trebui să ne gândim? La ce condiție sau stare ar trebui să aspirăm și pentru care să cerem?

Pentru a ne salva planeta, ar trebui să ne gândim la conexiunile umane pozitive. Adică, în ce mod putem noi în conexiunile noastre, să păstrăm natura în siguranță? Cum ne putem proteja lumea toți împreună? Dacă dorim cu adevărat să ne îmbunătățim planeta, atunci ar trebui să vedem oameni preocupați de cum să ne conectăm pozitiv oriunde ne uităm.

Nu are nimic de-a face cu reciclarea sau cu alte activități pe care le asociem în mod obișnuit ca fiind sustenabile. Dacă ne apropiem și ne gândim unul de celălalt, dacă vom ajunge la o stare complet organică, perfect conectată și rotundă, atunci forțele negative vor dispărea din lume.

Trebuie să înțelegem că, dacă începem să ne gândim mai bine unul la celălalt, atunci planeta se va recupera de la orice rău, deoarece gândurile noastre sunt cea mai puternică forță din natură. De asemenea, gândurile noastre negative unul despre celălalt sunt în întregime vinovate pentru deteriorarea planetei. De aceea, cu cât reciclăm și investim mai mult în energii și activități pe care le considerăm de obicei durabile, cu atât starea planetei noastre devine mai rea. Nimic nu va funcționa în beneficiul nostru până când nu vom ajunge într-o stare în care atitudinea noastră se schimbă unul față de celălalt pentru a ne proteja și îmbunătăți planeta.

Bazat pe videoclipul „Am depășit punctul fără întoarcere în ceea ce privește distrugerea planetei?” cu cabalistul Dr. Michael Laitman și Oren Levi. Scris/editat de studenții Cabalistului Dr. Michael Laitman

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed