Am fost băgați într-o mașină de spălat

626Întrebare: Timpul în care trăim este special. Pe de o parte, există vremuri întunecate: pandemie, război, boală și moarte.

Potrivit statisticilor, se dovedește brusc că, împreună cu aceasta, există o creștere a sprijinului social și a carității. Odată cu marea separare pe care o trăiesc oamenii, există în același timp o mare solidaritate și sprijin. Eleexistă împreună. Se pare că suntem supuși unui fel de epurare.

De ce crezi că ne vom agăța?

Răspuns: Pur și simplu suntem spălați ca într-o mașină de spălat. Asta e tot.

Întrebare: Ce se spală în noi?

Răspuns: Totul! Egoismulaltruismul, opiniile noastre, totul se spală. Acesta este timpul nostru.

Întrebare: Ce este o „îmbrăcăminte curată” pentru dvs.? La ce ar trebui să ajungem în urma acestei spălări?

Răspuns: Ar trebui să ajungem la o înțelegere a modului în care ar trebui să ne raportăm la lume. Nu știm. Ne grăbim de aici până acolo. Nu avem o viziune clară asupra lumii.

Întrebare: De aceea am fost plasați în această mașină de spălat?

Răspuns: Da. Oamenii nu sunt încă liberi în ei înșiși să-și creeze o bază clară, definită, independentă, obiectivă pentru a observa lumea din ea și tocmai din ea.

Întrebare: Această spălare și curățare este pentru ca noi să avem măcar puțină lumină prin care să privim lumea? Numai atunci putem vorbi despre un fel de apropiere de obiectivitate?

Răspuns: Da, la început începem să înțelegem cât de părtinitori suntem, cum nu există absolut nimic care să ne aparțină în mod clar în noi. Totul este superficial, totul se schimbă foarte mult în funcție de ceea ce auzim și ceea ce vedem.

Întrebare: Avem această înțelegere că dacă au început deja să ne spele, înseamnă că suntem murdari?

Răspuns: Și ce? Nu avem nimic altceva. Asa gandesc astazi, intr-o zi sau doua sau o saptamana sau doua voi gandi diferit. Eu însumi nu știu din ce parte și în ce parte merg treptat în derivă. Deloc.

Întrebare: Cum trecem peste această perioadă și cum ajungem la un rezultat bun?

Răspuns: Acest lucru este posibil atunci când vedem un scop și țintim spre el, îl agăţăm și putem fi îndreptați către el și mergem către el, înotăm până la el. Îl agăţăm iar el ne târăște.

Întrebare: Care ar trebui să fie scopul?

Răspuns: Creatorul. Nu este nimic altceva. Lumea este deja aproape de a începe să descopere această stare.

Mai mult, pentru noi această descoperire se transformă într-una științifică, experimentală, ca pentru oamenii de știință și așa mai departe.

Și pentru oameni se va întâmpla în mod natural. Așa: la stânga, la dreapta, nu, nu aici, nu, nu acolo, dar unde este? Si asa mai departe. Adică vorm fi legănați de valuri, iar până la urmă vom vedea că iată, apare pământul făgăduinței.

Întrebare: Vreți să spuneți că în zilele noastre un fel de giroscop este parcă introdus într-o persoană, ca într-un avion, ceea ce o duce la scop?

Răspuns: Da.

Întrebare: Este acest giroscop vocea mea interioară care îmi va spune ceea ce simt?

Răspuns: Giroscopul este un mic motor care este clar orientat, de exemplu, spre Steaua Polară. Indiferent de modul în care platforma sa se rotește în toate planurile, această suprafaţă este în mod clar îndreptată spre ea de-a lungul axei sale.

Întrebare: Așa vom fi direcționați către Creator?

Răspuns: Da! Avem nevoie de cineva care să învârte acest instrument în noi. Aceasta este linia de mijloc care ar trebui să apară în noi. Atunci nu va fi nimic înfricoșător.

Întrebare: Aceasta este ceea ce numiți cel mai bun și singurul rezultat din toată această spălare și curățare?

Răspuns: Desigur! După aceasta, totul devine clar!

Întrebare: Acesta este motivul pentru care se întâmplă toate acestea acum?

Răspuns: Da. Ține-te de el și continuă să mergi.

Comentariu: Dumnezeu să dea ca acest giroscop, această roată, să fie introdusă în sfârșit în noi.

Răspunsul meu: Da. Dar numai dacă ne dorim.

Întrebare: Cum îl voi percepe eu, o persoană simplă, obișnuită, pe Creator? La ce tânjesc, spre ce mă îndrept?

Răspuns: Singurul adevăr dintre toate posibilele. Apoi totul în lume se va atenua treptat, se va așeza. În general, totul se va calma.

Comentariu: Aşa să dea Dumnezeu!

KabTV “Ştiri cu Dr. Michael Laitman” 3/21/22

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed