Anul 6000 este sfârșitul istoriei

Când studiem Cabal aîncepem să înțelegem că nu există timp în lumea spirituală. Dar există o stare numită “6000 de nivele” prin care trebuie să trecem și să adunăm 6000 de suflete într-un singur suflet.

Toate acestea există în lumea Atzilut, în interiorul Partzufului Zeir Anpin (al Creatorului). Prin urmare, când ajung la stările spirituale, ele sunt neschimbate.

Dacă spunem “6000 de ani”, înseamnă 6000 de nivele ; dacă spunem “600.000 de suflete”, înseamnă 600.000 de așa numite Reshimot (informaţii înregistrate) pe care trebuie să le realizăm între noi. În lumea spirituală, totul este foarte clar distribuit și definit de formule și grafice.

Și tot ceea ce privește anii fizici și reflexia stării spirituale din viața noastră se întâmplă cumva diferit. La urma urmei, la nivelul material putem reduce anii și dacă, să spunem, în anul curent 5777 facem o corectare completă, atunci anul nostru curent va fi anul 6000. Vom face un salt în timp, vom aduce Lumina care corectează atât de aproape de noi, încât vom sări peste ani cu viteză ei.

Este destul de greu de explicat exact legătura dintre structura spirituală și cea fizică, geografică, istorică și altele, deoarece aceste axe temporale și spațiale nu se potrivesc în orice persoană de rând.

Aceasta este problema pe care chiar și Einstein, Hugh Everett și alți oameni de știință cunoscuți au întâmpinat dificultăți în a o explica. Prin urmare, nimeni din lume nu înțelege, ci doar sunt de acord, deoarece în starea noastră animată (materială) nu avem abilitatea să percepem și să simțim accelerarea timpului.

Sper să trăim să vedem timpul când vom participa împreună la corectarea finală și să fim onorați să participăm la “banchet” în onoarea finalului corectării, în care Creatorul în calitate de mire, va invita întreaga creație, ca mireasă.

Mireasa trebuie să se corecteze, să se îmbrace în rochii albe și să fie frumoasă pentru mire. Frumoasă înseamnă calitatea de dăruire.

Acesta este un eveniment foarte serios care va fi simțit ca ceva foarte măreț : anul 6000 este sfârșitul istoriei.

Din emisiunea de pe Kab TV „Secretele Cărţii Eterne” 03.02.2016

 

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah" Comentarii RSS Feed

Articolul precedent: