Cabala, o metodă de schimbare a destinului cuiva

Întrebare: Ce este soarta și ce este karma? Există o diferență între aceste concepte?

Răspuns: Nu știu care este soarta sau karma în mintea altor oameni. Pot spune doar că o persoană are propria sa cale și, în timp ce merge pe ea, o poate modifica. Nu știu dacă să o numim „karma” sau „soarta”, dar toată lumea o are.

Această cale începe cu faptul că totul este deja încorporat într-o persoană. La fel cum o picătură de spermă conține toate informațiile despre viitoarea persoană, există o picătură spirituală de sămânță care determină dezvoltarea în noi a unei persoane pământești, spirituale și, în acest fel înaintăm.

Poate fi schimbat acest lucru? Poate fi. Știința Cabala este o metodă de a schimba soarta cuiva (karma, dacă doriți).

Comentariu: Cert este că mulți oameni au credința fatalistă că te-ai născut cu o anumită soartă pe care trebuie să o accepți și să mergi cu fluxul ei.

Răspunsul meu: Nu, acest lucru nu este adevărat. Ne putem schimba soarta și pe noi înșine. Știința Cabala oferă unei persoane posibilitatea de a atrage Forțele Superioare care îl pot schimba.

Se ridică o întrebare: Scenariul prin care se poate face acest lucru este scris și în destinul nostru inițial? În general, da. Singura diferență este dacă îl urmăresc într-un mod bun sau în unul rău.

Mă pot transforma într-o persoană care a fost încorporată inițial în mine (sub forma unei înregistrări informaționale) destul de rapid, ușor și plăcut sau, o pot face într-un alt mod. Adică, îmi pot accelera sau nu dezvoltarea. Dar, în orice caz, va trebui să ating obiectivul final care a fost codat în mine.

Din KabTv „Conversații cu Dr. Michael Laitman: Dasha City, Psiholog” 14/07/20

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul următor: