Care este soluția la anti-semitism în SUA? – Discuție cu Richard S. Hirschhaut

Richard S. Hirschhaut, Director al American Jewish Committee (AJC) din Los Angeles se întâlnește cu Cabalistul Dr. Michael Laitman pentru a discuta fenomenul anti-semitismului în SUA și despre cum stabilirea conexiunilor pozitive dintre evrei vor ajuta toți oamenii din lume să se unească.

SUA are cel mai favorabil climat pentru anti-semitism. Din păcate, astăzi a devenit o infrastructură socială unde a vorbi negativ despre evrei este normal.

Cum putem să schimbăm această situație?

Soluția este în originile evreiești. Cine sunt evreii? Ei sunt o colecție a 70 de națiuni care au trăit în Mesopotamia antică, leagănul civilizației. Uniți într-o singură entitate de Abraham și de învățătura lui despre echilibrarea înclinației noastre egoiste, prin crearea unei rețele de conexiuni pozitive dintre oameni, ei au devenit primul și singurul exemplu al implementării practice a acestei metode.

Astăzi, întreagă lume este o parte a unui experiment global mare, deoarece experimentează o criză, iar noi toți avem nevoie de o metodă a conexiunii revelată în învățăturile lui Abraham pentru a fi aplicată la scală largă. Poporul evreu are manualul pentru această conexiune. Prin urmare, ca un model în miniatură atât pentru lumea antică, cât și pentru cea modernă, poporul evreu trebuie să prezinte un exemplu de coeziune și unitate. Atunci când ei o fac, alții vor urma pașii lor pe calea spre o viață bună și împlinită.

Astăzi, foarte multe comunități din SUA încearcă pe cât pot de bine să asigure securitatea evreiască, bunăstarea și recunoașterea evreilor printre alte națiuni. Cu toate acestea, nu este niciodată suficient decât dacă evreii își îndeplinesc rolul, iar anti-semitismul se transformă în iubire și sprijin.

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul următor: