„Care sunt unele dintre cele mai bune abilități pentru viitor?” (Quora)

Michael Laitman, în Quora:Care sunt unele dintre cele mai bune abilități pentru viitor?”

Pe măsură ce societatea noastră devine din ce în ce mai interconectată și interdependentă, viitorul nostru bun depinde de dezvoltarea noastră și de susținerea relațiilor considerabile.

De asemenea, întrucât natura noastră egoistă crește continuu, ne cere să fim atenți unul față de celălalt, şi atunci atitudinile grijulii vor deveni într-adevăr abilități necesare pe care va trebui să le învățăm pentru a supraviețui și a prospera sănătos îndreptându-ne spre viitor.

Susținerea în continuare a ideii necesității de a dezvolta atitudini considerabile unul față de celălalt este că tehnologia va deveni din ce în ce mai sofisticată, preluând din ce în ce mai multe locuri de muncă pe care oamenii trebuie să le facă astăzi. Vom avea astfel capacitatea de a furniza elemente esențiale pentru viața noastră cu mult mai puțin timp și efort decât facem în prezent.

Astfel, pe măsură ce mai multă forță de muncă se va muta de la oameni la mașini și mai mult timp se va elibera, va trebui să învățăm cum să obținem o atenție asupra ego-ului nostru în creștere – pentru a învăța cum să-l gestionăm, astfel încât să nu alunge și să facă rău altora, și, de asemenea, să învăţăm cum să dezvoltăm relații reciproce considerabile și pozitive mai presus de ego-ul nostru.

Prin exercitarea relațiilor pozitive ca o abilitate nouă pe care o dezvoltăm și o susținem în mod regulat, vom descoperi un cu totul alt tip de viață socială armonioasă pe care nu o putem imagina în prezent. Ea va rezulta nu numai din mișcările noastre de a ne conecta deasupra ego-ului care se mișcă într-o direcție de împărțire opusă, dar conexiunile noastre sociale reînnoite vor ieși la suprafața forței de legătură care locuiește în natură, întrucât atunci vom fi mai echilibrați cu natura.

Apoi vom experimenta mult mai multă satisfacție, fericire, încredere și sănătate bună în viața noastră.

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: