Către un obiectiv comun

245.05Întrebare: În comunitatea științifică există întotdeauna dispute cu privire la eficacitatea și eficiența sistemului de guvernare. Ce poți spune despre asta?

Răspuns: În primul rând, trebuie să ne stabilim obiectivul pe care dorim să îl atingem. Dacă scopul este de a ridica nivelul general al întregului sistem și al componentelor sale, astfel încât să se simtă ca un întreg, integral, atunci Cabala crede că un astfel de sistem poate fi aplicat, deoarece acționează asupra ridicării obiectivelor egoiste individuale deasupra egoismului pentru a lucra pentru obiectiv comun atât de mult încât devine primar. În acest caz, scopul egoist personal este suprimat.

Când oamenii se unesc în grupuri în care comunitatea este scopul lor și înăbușirea individualității egoiste, propriul lor beneficiu, este mijlocul de a atinge un obiectiv comun, atunci Cabala ne oferă metoda corectă de implementare a acestor idei.

Aplicarea acestei tehnici duce la faptul că începem să ne simțim ca un singur organism, ca un întreg comun, în care nu mai distingem trăsăturile individuale separate ale oamenilor care alcătuiesc acest organism.

Vorbim despre esența sa comună, adică despre noua calitate de dăruire pe care am dobândit-o împreună, anulându-ne calitățile egoiste, reducându-ne față de ceilalți, doar pentru a realiza o forță comună, o idee comună, un singur scop comun.

KabTV „Știința managementului”

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed