Către un singur câmp al conștiinței

928Întrebare: Cum este asociat câmpul informațional de conceptul de suflet al primei persoane sau al lui Adam HaRishon? Mai mult, fenomene precum conștiința sunt fenomene pur spirituale. Este posibil să se urmărească un fel de conexiune în toate acestea?

Răspuns: Sufletul este un câmp informațional. Conștiința este, de asemenea, un câmp. Ele rezonează și afectează natura minerală, vegetală și animală. Nefiind izolate de ea, ele afectează lumea materială, iar aceasta, la rândul ei, afectează acest câmp informațional. Deci totul este în interacțiune dinamică.

Dar când ajungem la nivelul de influență asupra câmpului spiritual, câmpului minții, câmpului înregistrărilor informaționale, atunci nu trebuie să lucrăm cu materia, deoarece este un instrument foarte brut, foarte slab în influență asupra câmpului informațional.

Cu ajutorul Cabalei, ne ridicăm la nivelul acestui câmp și suntem incluși în el, ca rezonatori, antene specifice care excită acest câmp. Aceasta este puterea noastră.

Toate acestea trebuie trezite pentru ca acest câmp să acționeze asupra tuturor elementelor sale și să le aducă într-un singur întreg, pentru a deveni un câmp imens unic al conștiinței. Știința Cabalei ne împinge să ne asigurăm că influența noastră, prin dorințele noastre, asupra câmpurilor informaționale ar crea astfel de condiții atunci când aceste câmpuri și aceste dorințe ar fi combinate împreună într-un singur câmp.

La asta a visat Einstein, deși cu greu se gândea la o teorie unificată a unui câmp unificat.

Acesta va fi sufletul primului om.

KabTs “Întâlniri cu Cabala” 3/22/19

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul următor: