“Ce calități fac un politician bun?” (Quora)

Dr. Michael LaitmanMichael Laitman, pe Quora: Ce calități fac un politician bun?

Înainte de a discuta despre calitățile care fac un bun politician, trebuie să înțelegem că există o forță superioară a naturii care determină și direcționează dezvoltarea umană, pentru a ne ghida să urmărim tot ceea ce gândim și facem în legătură cu aceasta. În cele din urmă, conexiunile umane vor trebui să fie lipite împreună cu forța superioară a naturii pentru ca societatea umană să se schimbe într-o direcție în care descoperim o nouă formă de prosperitate și fericire, perfect adaptată lumii noastre interconectate și interdependente.

Prin urmare, trebuie să plasăm atingerea forței superioare a naturii în vârful activității umane, adică în centrul programelor, deciziilor și legilor educaționale. Ar trebui să se manifeste la scară personală, familială, socială, statală și globală. Procedând astfel, vom organiza societatea umană spre progres spre un viitor pozitiv, unde vom descoperi forța superioară a naturii în conexiunile noastre.

Un politician bun este prin urmare, acela care își propune să atragă forța superioară a naturii în societate, având grijă ca educația care îmbogățește conexiunile să umple societatea și ca oamenii să obţină instrumentele pentru a se conecta pozitiv și a atrage forța superioară a naturii în viața lor. De asemenea, politicienii buni nu vor stârni ura, pentru că vor fi recunoscători opoziției lor. Vor folosi opoziția pentru a arăta cât de corectă este metodologia lor, pentru că va fi adevărul.

Bazat pe videoclipul „Ce calități fac un bun politician?” cu cabalistul Dr. Michael Laitman și Semion Vinokur. Scris/editat de studenții Cabalistului Dr. Michael Laitman.

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed