Cere forța dăruirii și adeziunii cu Creatorul

562.02Înțelepții noștri spuneau că, dacă cineva îi cere Creatorului să-și reînvie sufletul cu credință, atunci o astfel de cerere este imediat acceptată. În afară de credință, nu avem ce să cerem, nu vom primi nimic altceva.

Nu are rost să apelezi Creatorul cu alte întrebări, nu va fi niciun răspuns. Adică vom primi răspunsuri indirecte care ne vor îndrepta treptat către rugăciunea corectă. Asta ni s-a întâmplat până acum.

Prin urmare, trebuie să aflăm ce vrem cu adevărat să primim, nu bani, faimă sau mici bucurii de moment. Ce ar trebui să-i cerem Creatorului în această scurtă viață? Adică, principala problemă nu este cum să ne întoarcem către Creator, ci cu ce anume să ne întoarcem către El, ceea ce înseamnă să aflăm ce este cu adevărat important pentru noi în viață și să ne întoarcem la El cu acest lucru, indiferent în ce cuvinte …

Vedem că miliarde de oameni se întorc în mod constant către Creator. În fiecare secundă în inima oricărui om există o cerere către Creator, dar pe care poate nici nu o realizează. Dar toate aceste cereri nu sunt relevante. Prin urmare, nu putem spune că Creatorul nu le răspunde deloc; El reacționează, dar doar puțin. Înaintăm către corecții în acest fel de mii de ani.

Prin urmare, Cabala ne învață cum să cerem corect pentru a accelera procesul de corectare: să cerem forța credinței, oportunitatea de a trece la forța dăruirii și a nu trăi în forța primirii egoiste. Răspunsul la o astfel de solicitare ne este garantat pentru că acesta este scopul creației. Tot ceea ce are omul în această lume este dat doar pentru a putea cere forța de dăruire și adeziune cu Creatorul.

Din lecția zilnică de Cabala 08.11.2022, Rabaș

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior:

Articolul următor: