Cererea naturii umane

546.04Întrebare: De ce sunt atât de multe programe TV goale în conținut?

Răspuns: Astăzi trecem printr-o etapă intermediară. Odată am fost interesați de relația personală dintre un bărbat și o femeie, relațiile sociale, unele probleme grave, așa-numiții clasici: filme, opere, indiferent de ce, dar erau opere de artă.

Nu erau multe emisiuni și acest lucru era suficient pentru oameni. Nu au vrut să schimbe lucrurile în fiecare zi sau să urmărească câteva emisiuni TV în fiecare seară.

Astăzi, omul suferă de faptul că nu primește împlinirea interioară, ceea ce are nevoie sinele său interior. Este împlilnit cu tot felul de lucruri. Este ca un adult căruia i se dă terci, în timp ce are nevoie de o friptură, legume, un pahar de vin bun. Dar nu este nimic.

Există ceva copilăresc, naiv, prost, care începe de la umor, satiră și se termină cu emisiuni TV. Îmi plăcea să urmăresc programe istorice sau canale de călătorie despre lume, locuri frumoase.

De fapt, cererea umană actuală este mult mai mare. Este vorba de semnificația existenței. Este doar suprimat. O omul atinge un nivel în care suferința sa, goliciunea, întreabă din interior: „Pentru ce exiști?”

KabTV „Close-up” 11.11.09

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul următor: