Coborârea mea este un câștig pentru grup

260.01Coborârea mea este un mare câștig pentru grup, pentru că acum prezint linia de stânga, dorința de a mă bucura, care s-a manifestat pentru prima dată în mine după spargere. Și dacă mă alătur cu această dorință la grup, la direcția în care se îndreaptă toată lumea, le voi adăuga combustibil, materialul dorinței.

Iar lumina pe care o vor primi de sus pe acest material le va da tuturor posibilitatea de a avansa. La urma urmei, toată avansarea noastră se face pe două picioare. Și acum folosesc linia stângă cu egoismul meu nou crescut, pe care mi l-a dezvăluit Creatorul. Iar grupul mă ajută și adaugă linia dreaptă la aceasta. Astfel, fiecare își aduce dorința egoistă în grup, și grupul îl ajută să echilibreze această dorință, iar noi avansăm ca și cum am merge pe două picioare.

Prin urmare, nu ar trebui să ne fie rușine și să fim supărați pentru că un nou egoism este revelat în noi. Baal HaSulam a scris: „Mă bucur că păcătoșii sunt dezvăluiți”, gândurile și dorințele egoiste, deoarece aceasta este baza pentru a avansa în continuare.

Din Lecția zilnică de Cabala 30.09.21, „Baal HaSulam. Shamati 10. Ce înseamnă în muncă „Grăbeşte-te, iubitul meu“

 

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed