Conectați toate părțile opuse ale creației

546.02Trebuie să conectăm toate părțile opuse ale creației și să ne conectăm cu Creatorul. Dar mai întâi, trebuie să descoperim aceste contrarii în întreaga creație și să fim convinși că este imposibil să le conectăm între ele.

Doar pentru că ne aflăm în această lume imaginară corporală ne putem imagina că două părți ale creației se pot conecta. Dar treptat, vom descoperi această înșelăciune.

Așa se întâmplă astăzi când constatăm că nu ne putem înțelege unul cu celălalt, nu putem să ne apropiem și să fim prieteni. Ne tolerăm reciproc doar din necesitate, făcând subconștient un calcul egoist că este mai profitabil să trăim în pace, sau pur și simplu nu vom supraviețui. Dar asta nu înseamnă că ne completăm reciproc și ne folosim opoziția în avantajul nostru.

Mai avem mult de lucru pentru a afla că orice detaliu al creației pe care suntem capabili să-l distingem ni se dezvăluie doar prin prezența calității opuse. Și astfel, zi de zi, ne vom găsi într-o lume din ce în ce mai distrusă.

Și, deși suntem deja obișnuiți cu o astfel de existență, trebuie să recunoaștem că întreaga noastră realitate este complet egoistă, că nimeni nu se susține și că nimeni nu vrea ca ceilalți să existe în felul în care vor ei.

Așadar, ajungem la revelația separării complete din care vom începe să ne ridicăm: vom dezvălui necesitatea și beneficiile dorințelor sparte și vom dori să le apropiem și să le conectăm corect.

Doar prin combinația potrivită readucem întreaga creație la conexiunea corectă și bună. Atunci oamenii vor înceta să devină din ce în ce mai deconectați și galaxiile vor înceta să se mai răspândească și să se distanțeze una de celalată, deoarece datorită conexiunii corecte, toată lumea va găsi un loc în interiorul altora. Aceasta este modalitatea de a realiza corectarea creației.

Din prima parte a lecției zilnice de Cabală 20.05.2021, „Justificarea Creatorului”

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed