Corectarea familiei, cheia corectării lumii

Sperăm că vom descoperi cu toții necesitatea unei uniuni totale cu regula generală ”Să iubești aproapele tău ca pe tine însuți”. În primul rând, este posibil cu adevărat să descoperi și să înțelegi această stare.

Cu toate acestea, există oameni care înțeleg motivul pentru marea criză mondială. Ea nu s-a dezvoltat undeva. Dimpotrivă, este în mod special în interiorul persoanei, în ego-ul său. Astfel, noi trebuie să ne preocupăm de ego-ul nostru care a crescut. Aceasta este adevărata cauză a tuturor problemelor noastre.

Prima dintre ele este lipsa capacității de a crea o familie, absența unei legături naturale și reciproce care este obligatorie pentru continuarea vieții. Dacă adaptăm cheile pentru această problemă, cu siguranță vom fi în măsură să corectăm tot restul manifestărilor crizei care apar din această cauză esențială.

Refacerea familiei este un indiciu al acestui centru unde rezolvăm restul crizelor adăugând, tot mai mult, noi cercuri pe teritoriul influenței sănătoase.

Deci, rezultă că principala problemă este o problemă de educație a unei persoane, o educație care o ghidează pentru a crea o conexiune naturală, așa cum exista acum câteva decenii. Astfel, toată lumea a înțeles că este necesar să se căsătorească, să dea naștere copiilor, să mențină familia.

Totuși, de atunci, o foarte precisă tranziție s-a efectuat spre starea opusă pe care o cunoaștem astăzi. Nu există nici un angajament. Oamenii divorțează ușor, nu vor să dea naștere copiilor și, în general, nu cer relații familiale. Este adevărata criză, o inversare polară a naturii originale latente în specia umană.

Fără îndoială, corectarea lumii trebuie să se concentreze în primul rând și să se orienteze asupra corectării legăturilor de familie reciproce. Fără îndoială, există o mulțime de motive pe care le putem rezuma prin acest imperativ primordial, că o persoană are nevoie de o familie și vrea să continue existența speciei.

Dacă am putea să dăm oamenilor o educație corectă, capacitatea de a menține relații corecte, să mențină iubirea reciprocă și să îi ducă la un nivel superior pentru a menține relații sexuale sănătoase la nivel uman, respect reciproc între membrii cuplului, pentru ca ei să se susțină, cu adevărat, unul pe celălalt și să fie fideli unul altuia, atunci, cu certitudine vor vedea că există mai multe beneficii decât rău în asta.

Este astfel pentru ca noi să putem reuși și să punem bazele corectării întregii lumi.

Din kab.tv, ”Viață nouă”, 22.07.2014

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul următor: