De ce ne unim la nivelul sentimentului pământesc?

Întrebare: Dacă suntem conectați sută la sută într-un singur sistem din punctul de vedere al forței superioare, ceea ce nu simțim poate, de ce trebuie să ne unim la nivelul simțurilor noastre pământești? Poate este suficient să facem acest lucru doar la nivelul intern?

Răspuns: Nu vom fi uniți cu forța superioară până cand nu ne vom uni la nivelul pământesc. Creatorul ne gestionează doar de sus în jos și ne conduce în conformitate cu starea noastră.

Dar de îndată ce începem să ne conectăm între noi, dobândim imediat echivalența de forma cu Creatorul și atunci devenim cu adevărat egali și interconectați in mod corect cu El.

Trebuie să ajungem la această stare. Atunci vom începe să-L simțim ca veșnic și perfect, ne vom ridica de la nivelul lumii noastre, în care existăm acum ca niste animale, la nivelul de Om (Adam). Iar nivelul Omului este deja existența eternă infinită. Trebuie să ajungem la asta.

Întrebare: Uneori spui că oamenii se unesc între ei. Și uneori se unesc cu forța care ne leagă. Ce este mai exact această unificare?

Răspuns: Ajungând la unificarea corectă, integrală, egală și prietenoasă, ajungem la starea când ne putem uni cu forța superioară. Există exact în unitatea dintre noi.

Din emisiunea KabTV „Fundamentele Cabalei”, 12/04/20

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul precedent: