„De ce se tem oamenii de pisicile negre?” (Quora)

Dr. Michael LaitmanMichael Laitman, pe Quora: De ce se tem oamenii de pisicile negre?

Teama oamenilor de pisici negre, a celor care se feresc de oglinzile sparte și atribuie semne întunecate și de rău augur pentru tot felul de evenimente din viața noastră, cum ar fi locuitorii Kievului care au făcut recent acest lucru în legătură cu stolurile uriașe de ciori care au trecut pe cer, toate au originile lor istorice folclorice.

Cu toate acestea trebuie să progresăm dincolo de acordarea oricărei importanțe speciale unor astfel de fenomene.

Putem face acest lucru prin înlocuirea unor astfel de semne cu semne pozitive, cum ar fi demonstrarea unor atitudini pozitive unul față de celălalt.

Dacă punem accent pe creșterea atitudinilor reciproce pozitive și realizarea „iubește-ți aproapele ca pe tine însuți” în societatea umană, atunci o astfel de condiție ar acoperi orice altceva. Apoi indiferent dacă trecem pe lângă o pisică neagră, o oglindă spartă sau nenumărate alte fenomene la care am putea fi atenți, atracția noastră de a obține o conexiune umană puternică și pozitivă ar anula oricare dintre aceste influențe.

Bazat pe videoclipul „Ciori deasupra Kievului – Un semn de rău augur?” cu cabalistul Dr. Michael Laitman și Oren Levi. Scris/editat de studenții Cabalistului Dr. Michael Laitman.

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul următor: