Din greutate în greutate

525Comentariu: Ați spus că, dacă cineva nu și-a dat seama de rolul său la timp, atunci în viitor acesta devine o povară pentru el, o greutate și incapacitatea de a face ceva. Dar există și un fel de povară când a făcut tot posibilul, dar i-a fost dat din nou Aviut (dorinţă) suplimentar.

Răspunsul meu: El se simte împovărat, dar înțelege de ce, cum, și ce să facă în continuare. Este ca un săritor care a sărit peste înălțimea de doi metri și acum adaugă încă doi centimetri.

Întrebare: Și care este diferența?

Răspuns: Înțelege în ce mod și de ce anume este nevoie. Dacă a îndeplinit corect sarcina anterioară, s-a ridicat și s-a dezvoltat, atunci înțelege perfect unde urmează să se îndrepte.

Întrebare: Și care este diferența dintre sarcina stabilită inițial și cea care este dată ca profit în exces?

Răspuns: În primul rând, este mulțumit de povară. Dacă a completat corect starea anterioară, următoarea este de dorit pentru el. Ca săritorul acela care știe că trebuie să depășească doi metri și doi centimetri.

Dar dacă a început să slăbească din cauza realizării anterioare, adică nu a terminat-o, a greșit sau a întârziat și așa mai departe, atunci pentru el cei doi metri și doi centimetri, care oricum au loc, devin ceva negativ si de nedorit.

El trăiește asta ca pe un stres uriaș, ca pe o povară în viață, sub formă de probleme la locul de muncă, acasă, boli, mediul înconjurător, indiferent ce, toate împreună. La urma urmei, imaginea integrală începe să pună presiune asupra lui cu tot ce cuprinde. Egoismul său, dorința de a se bucura, simte emoții negative în loc de emoții pozitive pe care ar fi trebuit să le realizeze.

Dacă omul care merge mai departe cu ajutorul unei metodologii integrale întârzi și nu face ceea ce ar fi trebuit să facă în etapa anterioară, atunci tot felul de oameni se întorc împotriva lui, începe hărțuirea și așa mai departe. Acest lucru s-a întâmplat chiar și celor mai mari cabalişti.

Cu toate acestea, nu te asigura că ești mare și de aceea ești hărţuit, încearcă să faci tot ce poți.

Întrebare: Ce s-ar fi întâmplat dacă ar fi implementat totul la timp?

Răspuns: Ar fi avansat mai ușor și mai repede.

KabTV “Am primit un apel. Varietăți de suferință” 05.10.2013

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed