Două proprietăți care generează Lumina

Fiecare om va trebui să se teamă de mama și tatăl său (”Onorează pe tatăl tău și mama ta…Tora, Leviticul, 19:3)…

În corecția spirituală, este necesar să folosim corect proprietățile unei mame și a unui tată, recepția și dăruirea, care trebuie să fie echilibrate unele cu altele. Primirea vine de la o mamă, în timp ce dăruirea provine de la un tată, și împreună, ei muncesc asupra sufletului unei persoane. Fiecare din noi trebuie să plaseze și să combine cele două proprietăți interior, pentru ca, atunci când se amestecă, să muncească corect; altfel, fără ele, nu putem să ne conectăm cu cineva.

Proprietățile de primire și dăruire, adică părțile masculin și feminin, muncesc împreună ca o fișă și o priză, unde o parte merge în cealaltă și invers. În conformitate cu o simplă analogie, Lumina apare doar când fișa intră într-o priză electrică. Mai mult, trebuie mereu să muncim astfel: eu trebuie să primesc, altă persoană trebuie să dăruiască, și invers. Asta apare la toată lumea fără excepție.

Întrebare: De ce este scris:”Temeți-vă de mama voastră și temeți-vă de tatăl vostru?”

Răspuns: Pentru a dezvolta o proprietate de primire în scopul de dăruire, trebuie mereu să simțiți dacă aveți ocazia de a o face și dacă o lăsați să dispară.

Din kab.tv, ”Secretele Cărții Eterne”, 26.03.2014

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul următor: