Egoismul distruge planeta

115.06Nu există nicio dovadă că activitatea umană a fost cea care a produs schimbările climatice critice care au loc astăzi. Globul este atât de imens și complex încât este imposibil să dovedim că prin acțiunile noastre putem influența deteriorarea climei.

Încercăm să dăm vina pe conținutul crescut de dioxid de carbon din atmosferă și alte fenomene similare, dar poate că nu aceasta este problema. Motivul principal este relația egoistă dintre oameni. Dar această dependență nu poate fi demonstrată în mod clar tuturor și nu poate fi dovedită.

Vom cădea treptat din ce în ce mai jos și ne vom îndepărta de condițiile vieții normale într-o asemenea măsură încât viața noastră va deveni cu adevărat anormală. Și poate că atunci oamenii vor fi de acord că este imposibil să continuăm așa și trebuie să începem să ne schimbăm.

Nu există altă modalitate de a remedia situația, Creatorul nu ne va permite să o facem. El vrea să devenim mai buni unul cu celălalt, iar atunci întreaga natură se va schimba în bine. Și faptul că vom face un aer curat nu va repara clima. Creatorul vrea să descoperimă faptul că viața noastră depinde de relațiile noastre, nu de aerul curat.

Trebuie să luăm în considerare sfaturile cabaliştilor care ne spun că întreaga problemă se află în relațiile noastre egoiste, iar dacă le corectăm, atunci întreaga noastră viaţă se va schimba în bine.

KabTV “Conversaţie cu juurnaliştii” 31.10.2022

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: