Experiențe științifice cu forța superioară

Noi trebuie să recunoaștem că suntem egoiști. Deci, dacă dorim să realizăm ceva în viață, trebuie să atragem la noi Lumina care Reformează. Nu putem face singuri corecții în această lume.

Singurul lucru pe care am reușit să-l facem prin noi înșine este de a ajunge la un punct final al dezvoltării noastre egoiste. Acest drum s-a sfârșit acum. De la acest punct, nu putem avansa decât în sus. Suntem în fața unui zid. Tot ceea ce putem face este să avansăm spre etajul următor. Nu este posibil decât cu ajutorul Luminii Reflectate care ne dă forța potențială care poate să ne ridice.

Pentru ca Lumina Reflectată să acționeze, trebuie să ne unim. Să ne așezăm și să semnăm un contract între noi. Să ne amintim acest acord în fiecare zi, să-l vedem de mai multe ori pe zi. Vom vedea că asta funcționează.

Să vedem în ce punct Lumina Superioară este eficientă și ne învață să o atragem. Să vedem care este cel mai bun mod de a studia și să vorbim despre asta. Este un adevărat laborator unde noi ca oameni de știință, explorăm și facem experimente cu forța superioară. Ajungem la concluzii și înregistrăm fiecare test.

Încercați și veți vedea cum este mai bine să se procedeze și cum să nu se comporte. Asta va fi clar de la început. Problema este că noi nu avem această dorință. Creatorul ne dezorientează intenționat pentru ca noi să nu avem de ales. În final, trebuie să acceptăm că trebuie să ne unim. Altfel, nimic nu va ieși din experiența noastră. Este doar o barieră psihologică, dar ea este dificil de depășit.

Din prima parte a Lecției zilnice de Cabala, 12.12.2014, Scrierile lui Baal HaSulam

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: