Faceți loc creatorului

Lecția # 3 a „Lumii Noi” a Congresului Virtual

Cel mai dificil este să-ți imaginezi o dragoste care se bazează întotdeauna pe ură și amândoi se susțin reciproc, se susţin și există doar datorită acestui lucru.

Așa se deosebește spiritualul de lumea materială, unde unul îl anulează pe celălalt. Suntem obișnuiți cu lumea noastră, unde putem iubi doar atunci când uităm de ură. Și atunci ura se stârnește din nou și uităm de dragoste și suntem gata să ne omorâm.

Acest lucru nu se întâmplă în lumea spirituală; există și ura și iubirea în același timp. Amândoi provin de la Creator, și prin ura, care este baza acestei lumi, ne putem ridica la iubire, la natura lumii superioare. Existăm în acest sandwich, atât în ​​ură cât și în dragoste, iar aceste două linii, la dreapta și la stânga, există în condiții egale. Unul nu poate fi mai mare decât celălalt.

Și atunci vom simți revelat linia de mijloc. Încă nu poate fi dezvăluit, deoarece, în caz contrar, vom anula una dintre cele două rânduri. Doar dacă există două linii și înțelegem că una nu poate fi fără cealaltă, prin dorința noastră de a le păstra pe amândouă, creăm o linie de mijloc.

Faceți acest exercițiu: unde îmi văd egoismul față de prietenii mei, încerc să-l îndepărtez, să-l dezrădăcinez. L-am tăiat de parcă aş fi avut un cuțit și păstrez spațiul rămas și doresc să-l umplu cu Creatorul. Vreau ca Creatorul să fie dezvăluit în el, altfel El nu va fi descoperit. Dacă vreau să-l dezvălui pe Creator, este posibil doar în acele locuri și calități în care am făcut loc pentru El.

Din lumea nouă – Convenția virtuală 15.08.2020, „Dragostea acoperă toate crimele”, Lecția 3

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed