Gândul ca combustibil pentru o centrală electrică

200.01Oamenii de știință se luptă pentru căutarea unor noi surse de energie. Atunci când are loc o reacție nucleară în Soare sau într-un laborator, este eliberată energie care exista deja într-o formă latentă și doar este eliberată ca urmare a fuziunii. Ce este această energie care se ascunde între oameni?

Aceasta este cea mai mare energie. Într-o reacție nucleară produsă într-un laborator, împărțim sau combinăm doar particule materiale. În timp ce lucrăm cu energia care există între oameni, primim acces la o sursă nelimitată de energie. Toate acestea depind doar de relația dintre oameni.

Ne vom epuiza inevitabil capacitatea de a extrage energie din materii prime minerale, vegetale sau animale. Va trebui să adăugăm aici dorința umană. Aceasta este o abordare complet nouă, care este posibilă doar dacă am stăpânit deja nivelurile minerale, vegetale şi animale.

Energia conexiunii dintre oameni este nelimitată pentru că aparține nivelului uman. În acest fel, folosim forțele naturii care acționează între Creator și ființele create. În același timp, nu trebuie să ardem materii prime sau să divizăm atomii. Pentru a face acest lucru, nu trebuie să creați laboratoare, aveți nevoie doar de gândul oamenilor care se unesc și se gândesc împreună la modul de a primi împreună energie în beneficiul tuturor.

Rezervorul pentru producerea acestei energii va fi, de asemenea, doar în gândire. Acest gând, scopul creației, conexiunea dintre oameni și asistența reciprocă vor deveni o sursă inepuizabilă de energie pentru noi, capabilă să ne satisfacă toate nevoile.

Dacă există unitate între noi, unitate în gânduri și dorințe, ajutor și sprijin reciproc și conexiune interioară, atunci cu dorința noastră comună ne vom apropia de dorința superiorului. În această formă folosim forțe capabile să mențină o astfel de conexiune între toate particulele de materie, care produce energie de un nivel mai înalt decât toate tipurile de energie disponibile imaginației noastre.

Va fi energia nivelului spiritual, care apare pur și simplu de la zero. Această energie ne va da lumină, căldură și va funcționa între noi. Vom putea genera această energie numai cu puterea gândirii.

Vorbim despre extragerea din materie a energiei interne ascunse conținute în ea, care a fost plasată acolo prin gândul creației. Atunci nu va mai fi nevoie să construim nicio centrală, vom primi energie fără niciun mijloc auxiliar, mai degrabă doar în gândire. Va fi o astfel de energie care poate fi folosită în orice scop.

Nici astăzi nu înțelegem cu adevărat ce este electricitatea, doar am învățat cum să o folosim. Dar aici vorbim despre energia de la un cu totul alt nivel. Cu toate acestea, guvernarea superioară nu ne va oferi acces la o astfel de super-energie până când umanitatea nu se va corecta. Ne putem apropia de ea numai dacă vrem să o folosim doar în folosul oamenilor.

În măsura în care o persoană poate acționa în beneficiul celuilalt, de dragul unirii oamenilor, va primi permisiunea de a folosi energia ascunsă în interiorul materiei. Pentru a face acest lucru, trebuie să scurtcircuităm două forțe una cu cealaltă: forța superioară a Creatorului și forța inferioară a creației.

KabTV “Conversaţie cu ziariştii” 13.12.2022

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed