Greşeala lui Adam

962.2Întrebare: A făcut Adam vreo greșeală reală?

Răspuns: Se presupune că a fost o adevărată greșeală. Adam nu a reușit să dezvăluie corect universul, care este reprezentat de hrana din arborele cunoașterii. L-a mâncat egoist și prin urmare trebuie să ajungă la realizarea infidelității căii egoiste de dezvoltare, a atitudinii egoiste față de sine, față de mediu și să-și schimbe atitudinea cu întreaga sa istorie.

Acesta în principiu este păcatul lui; a încercat să facă invers, dar nu a putut.

Întrebare: De ce a fost Adam divizat în părți mici?

Răspuns: Pentru ca fiecare să-și rezolve propria sa mică problemă. Și ce faci în lumea noastră când te confrunți cu o sarcină mare? O împărțiți în bucăți, și în mai multe bucăți și mai multe și oferi tuturor o sarcină, ajustări și un plan de implementare.

Noi toți din lume rezolvăm inconștient această problemă. Nu înțelegem ce facem, dar în teorie rezolvăm o sarcină foarte simplă: atitudinile unei persoane față de mediu, natură și univers și înțelegem ce este Creatorul, ce este universul.

În principiu problema a fost rezolvată, algoritmul a fost găsit, dar nu a devenit atuul tuturor celor opt miliarde de oameni, așa că ei încă cercetează inconștient și rezolvă această problemă prin suferinţă.

KabTV “Am primit un apel. Mintea Collectivă” 07.09.2013

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul următor: