Implementarea se petrece în grupul de zece

Coborârea în cascadă, de sus în jos, a lumilor a fost pregătirea pentru corecţie, iar procesul opus, de jos în sus, este implementarea ei. În timpul coborârii în cascadă, de sus în jos, toate condiţiile au fost stabilite pentru diferenţa de formă, ca să ajungem la echivalență cu Creatorul din această diferenţă. Sfârşitul corecţiei este echivalența dintre fiinţa creată şi Creator.

Toată această implementare se face în grupul de zece. Primul zece, primul HaVaYaH, a fost divizat, a fost sfărâmat în toate modurile posibile şi a decăzut, de la diferenţa de formă completă față de Creator, la o lipsă totală de conexiune. Atunci începem noi să corectăm această sfărâmare, prin conexiunea în grupuri de zece. Lucrând la conexiunea în grupul nostru de zece, fără să ştim, adunăm multe grupuri de zece diferite, până când începem să vedem cum acestea formează un grup de zece şi mai avansat. 1

Din prima parte a lecţiei zilnice de Cabala 4/17/18, lecţie pe subiectul “Descoperim forţa Creatorului în Grupul de Zece” (Pregătire pentru Congresul “Toţi că unul” din New Jersey 2018)

1 Minutul 37:35

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah" Comentarii RSS Feed

Articolul precedent:

Articolul următor: