În câmpul luminii superioare

537Întrebare: Spuneți despre câmpul de informații care ne înconjoară că este analog cu lumina superioară, care nu poate fi diminuată la nivelul câmpului fizic. Conceptele de câmp informațional și lumină superioară sunt identice?

Răspuns: Prin lumină, ne referim la calitatea dăruirii. Este o calitate pozitivă care există în natură împreună cu negativul, cum ar fi plus și minus. Conform științei Cabalei, primirea și dăruirea sunt pietrele de temelie ale lumii noastre. Din aceasta, provin toate plusurile și minusurile din câmpuri, particule, din toate materialele neînsuflețite, vegetative și animate.

Dacă, împreună cu calitatea de primire, care există inițial și se dezvoltă în noi în conformitate cu programul de dezvoltare evolutivă în conformitate cu lumea care ne înconjoară, care se dezvoltă și noi, vom putea, de asemenea, să dezvoltăm o calitate pozitivă de dăruire, reciprocă și o conexiune bună, pentru a face conexiunea noastră egală și uniformă, atunci suntem incluși în adevăratul câmp, în care există toată natura.

O vom putea explora în măsura echivalenței cu ea, în corespondență cu aceasta. Dar pentru aceasta, este necesar să adăugăm o componentă altruistă naturii noastre egoiste.

Întrebare: Se pare că lumina face parte din acest câmp, nu?

Răspuns: Lumina și câmpul sunt la fel. Când vorbim despre influența câmpului asupra noastră, spunem că lumina ne afectează, adică forța câmpului. Evident, nu este o lumină fizică, ci forța dăruirii și iubirii. Este ca o radiație specială care umple întregul univers și toate nivelurile sale, inclusiv cele de deasupra fizicului.

Trebuie să dezvăluim acest câmp și atunci vom înțelege întregul sistem, toate procesele secrete care există în natură, care ne sunt ascunse în prezent.

KabTV „Întâlnirile cu Cabala”, 22/03/19

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior:

Articolul următor: