Instrucțiuni pentru construirea unui suflet comun

În conexiunea pe care o avem cu prietenii noștri, căutăm și vrem să-L percepem pe Creator așa cum un radar captează unda potrivită. Prin urmare, trebuie să creăm o astfel de conexiune care să aibă calitățile Creatorului, adică dăruirea reciprocă între noi. Dacă am atins cu toții o dăruire reciprocă, atunci cu siguranță țintim spre Creator.

Toată lumea a văzut cum se învârte un radar în căutarea undei dorite; așa trebuie să ne setăm conexiunea. Noi înșine nu știm cum să facem acest lucru, dar cerem Creatorului să ne schimbe, astfel încât noi toți împreună să devenim o farfurie, o antenă, îndreptată spre Creator în funcție de echivalența calităților noastre. În conformitate cu aceasta, fiecare se schimbă pe sine și se adaptează la prietenii săi, astfel încât toți împreună să se potrivească cu Creatorul.

Printr-o astfel de muncă, ne unim într-un singur suflet și începem să primim instrucțiuni de la Creator, în interiorul localizatorului nostru din grupul de zece, despre cum ne putem schimba pentru a capta mai bine și mai corect raza de lumină trimisă de El. Iar această rază, prin impactul ei, începe să ne schimbe, să ne transforme și să ne corecteze, astfel încât să ne conecteze cu Creatorul.

Și la toate gradele următoare, unde construim o conexiune cu Creatorul, ne adaptăm la El mai precis și ne conectăm cu El la frecvențe din ce în ce mai înalte, cu o forță mai mare.

Pentru o rugăciune perfectă din partea grupului de zece, este necesar să înțelegem ce vrea fiecare dintre prieteni. Și de aceea, atunci când citim articolele lui Rabash despre grup, încercăm să ne conectăm astfel încât fiecare pasaj să ne conecteze cu Creatorul.

În acest fel, ne apropiem din ce în ce mai mult, construind tot felul de forme de conexiune până când începem să simțim sursa care ne influențează și răspunsurile noastre la această influență, ceea ce înseamnă să fim conectați la Creator prin lumină directă și lumină reformatoare și să construim un Kli spiritual din noi înșine.

Apoi dezvăluim Reshimot, acțiunile spirituale, intrarea și ieșirea luminii, ridicarea ecranului de la un grad la altul în cadrul conexiunii dintre noi. Vom studia toate fenomenele din Partzuf-ul spiritual descrise în cărțile cabalistice despre noi înșine, așa cum ne-au învățat Baal HaSulam, Ari și alți cabaliști.

Din prima parte a lecției zilnice de Cabala 3.10.22, „Yom Kippur (Ziua Ispășirii)”

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed