Israel—Motorul umanității

Întrebare: Israelul este responsabil pentru ce se întâmplă în lume? Ce ar trebui să facă Israelul pentru a corecta situația?

Răspuns: Israel este colectivul alcătuit din toți oamenii din lume care aspiră să fie în echilibru cu natura, pentru ca societatea omenească să fie similară cu sistemul naturii.

Este un grup de oameni care s-au trezit, s-au adunat într-o națiune care a părăsit Babilonul în antichitate și a plecat într-o călătorie în jurul lumii.

Scopul acestei națiuni este ca în interiorul ei să existe un mic grup, care la începutul secolului douăzeci și unu să explice tuturor popoarelor lumii cum ar trebui să trăiască și la ce fel de stare ar trebui să ajungă.

Starea de Yashar-El înseamnă direct la Creator, orientat direct spre forța pozitivă, bună, calitatea iubirii și a dăruirii. Umanitatea trebuie adusă în această stare.

Aceasta este activitatea grupului nostru. Împrăștiem această știință în toate popoarele lumii. Cel care se alătură grupului și se străduiește să-i aducă pe toți oamenii la o conexiune bună, este numit Israel, indiferent de naționalitatea sa.

Iar cei care fac parte din națiune dar nu se angajează în această activitate sunt numiți evrei și nu sunt considerați Israel.
[266762]
Din emisiunea KabTV “Bazele cabalei” 5/3/20

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed