Iti voi spune un secret

Intrebare: Dupa toate cate s-au spus si facut, care este secretul pentru a atinge scopul? Trebuie sa fie unul, deoarece doar un procent mic de oameni care au venit la stiinta Kabbalah au fost capabili sa il atinga.

Raspuns: Iti voi spune un secret: Daca o persoana nu paraseste calea, atunci nu conteaza ce se intampla cu ea, de-a lungul caii, ea atinge scopul. Nu este nicio alta formula pentru succes.

O persoana trece prin multe stari dificile. Cateodata se uita inapoi si nu poate crede toate lucrurile care i s-au intamplat. Totusi, indiferent de ce se intampla in fiecare moment, el trebuie sa vada doar un scop inaintea lui si aceasta este cheia succesului. In afara de asta, nimic altceva nu este important.

De aceea, ii pot dori unei persoane doar un lucru: Incapataneaza-te in atingerea telului! Nimic altceva nu te va ajuta, nicio minte speciala sau o sensibilitatea delicata, nici eforturile grele, cunostintele sau chiar prietenii care sunt langa tine. Trebuie sa tii de tel cu dintii, ca un buldog si sa nu-i dai drumul, indiferent de ceea ce se intampla.

Din Discutia cu grupul din Toronto la concluziile Conventiei Mondiale Zohar 11.05.10

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed