La încheierea congresului

537Cred că congresul care a trecut a avut un mare succes, mult mai mare decât toate congresele precedentele. Să mergem înainte, pas cu pas, de la un congres la următorul congres, consolidându-ne conexiunea din ce în ce mai mult, astfel încât Creatorul să fie revelat în ea.

Lecțiile de la congres au fost dedicate celor mai de bază subiecte, care servesc drept repere pentru progresul nostru. În plus, ne-am obișnuit să fim împreună, să învățăm împreună, să ne cunoaștem și am început să ne obișnuim cu aceste concepte spirituale. Putem fi mândri de succesul nostru, deoarece deja studiem subiecte care nu sunt clare pentru un om obișnuit.

Grupul nostru a făcut multe progrese în ultimul an și sunt foarte fericit de acest lucru și sunt mândru de studenții mei. Vă rog doar să nu vă împrăștiați în alte părți, ci să respectați direcția exactă și să vă adânciți mai profund în subiectele abordate în lecții.

Sunt foarte recunoscător tuturor participanților la congres. Nu sunteți doar studenți pentru mine, sunteți prietenii mei pe calea spirituală, părți ale inimii mele. Mulțumită vouă, am ocazia să explic știința Cabala întregii lumi, să o transmit fiecărei persoane și să-i mulțumesc Creatorului împreună cu voi. Mă închin în fața voastră și îți mulțumesc!

Vă doresc tuturor sănătate, fericire, succes în munca voastră și în familia voastră, și mai ales succes în conexiunea noastră și între noi și Creator. Mulțumesc!

Din Congresul mondial de Cabala „De la zece la unu” 06.06.2021, „Conectarea într-un singur grup de zece”, lecția 6

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed