La nivelul soluțiilor integrate

528.03Astăzi, practic nimeni din lume nu simte că există într-un sistem integral, adică un singur organism. Așa cum sunt părțile corpului, brațele, picioarele și așa mai departe, trebuie să ne conectăm împreună și să ne revigorăm cu o forță generală care dă viață.

Când acest colectiv unit începe să se simtă în acest mod, cel puțin într-o măsură minimă, va fi capabil să ia cu adevărat decizii complet noi la un nivel nou: cum să gestionezi lumea, țara și toate deciziile pe care umanitatea trebuie să le ia. Va avea un nou nivel de percepție a realității, un nou nivel de rezolvare a problemelor.

Acesta va fi un colectiv integral și o soluție integrală în conformitate cu natura integrală care începe să se manifeste astăzi în umanitate. În caz contrar, nu vom putea rezolva probleme.

Soluțiile individuale contrazic soluția integrală; prin urmare, nu vom avea niciun succes în rezolvarea problemelor cu atitudinea noastră actuală. Vom face din ce în ce mai multe greșeli, ceea ce ne va duce la suferințe mari și apoi la nevoia de a ajunge la soluția corectă. Dar aceasta este o cale foarte lungă și nedorită, care include tot felul de probleme și chiar poate războaie.

În același timp, micile echipe integrate care se unesc într-un singur sistem, pot rezolva corect problemele la un nou nivel și deja oferă astăzi recomandări clare pentru un management adecvat.

Singura întrebare este, pe cine să gestionăm? Să spunem că există un grup integral care produce algoritmi corecți. Cine le va implementa? La urma urmei, acest lucru necesită oameni care vor percepe corect aceste sarcini, se vor uni între ei la nivelul implementării și, de asemenea, vor rezolva acest lucru într-un mod integral.

Adică, aici avem deja nevoie de interpreți potriviți. Drept urmare, ne confruntăm cu sarcina de a crea grupuri integrale mici care să rezolve atât sarcinile manageriale, cât și cele executive.

KabTV „Știința managementului”

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul următor: