Lumina superioară este medicamentul pentru toată lumea

570Astăzi ne aflăm în ultimul moment al exilului nostru din spiritual, când se manifestă tot răul, care poate fi doar în umanitate. După cum se spune în Profeți, evenimente teribile sunt încă posibile. Să încercăm să nu se întâmple. Să începem să ne corectăm înainte ca ele să ne oblige să ajungem la corectare prin suferință mare.

În același timp, nu este nevoie să dai vina pe nimeni. Trebuie doar să le spunem oamenilor care este misiunea noastră și să nu facem un calcul special despre cine este aici sau cine este de vină. Cu toții suntem într-o stare de izolare față de spiritual. Cu toții suntem egoiști, toți suntem necorectați, cu toții suntem teribil de bolnavi de egoism. Suntem o tumoare canceroasă pentru că suntem complet deconectați unul de celălalt.

Prin urmare, trebuie să ajungem la conexiune, la iubirea reciprocă la nivelul sufletelor și să facem apel la lumina superioară pentru a ne corecta. Aceasta se numește Tora.

Se spune: „Am creat înclinația rea, am creat Tora drept condiment”. Trebuie să vezi că ești un egoist. Iar educația religioasă ascunde acest lucru unei persoane, o încurajează să se considere perfectă, dreaptă. Numai prin dezvăluirea egoismului va înțelege o persoană că este obligată să-l corecteze și să atragă lumina superioară, pentru că lumina corectează. Atunci va simți corectarea.

Sper că înţelepciunea Cabala va fi revelată întregului popor al lui Israel și de asemenea, întregii lumi. Ne vom ajuta reciproc în corectarea generală și vom ajunge la o stare perfectă. Și nu are rost să începem să verificăm cine este mai bun, cine este mai rău. Cu toții suntem bolnavi și toți avem nevoie de același medicament – ​​lumina superioară.

Din KabTV “Prim-plan. Venind înapoi” 3/22/10

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: