Mișcare care duce la echilibru

202.0Dacă înțelegem istoria dezvoltării noastre și tendința ei și ne dăm seama că natura ne împinge spre armonie, astfel încât o ființă umană să restabilească echilibrul în natură, mai degrabă decât să provoace efectul opus, vom vedea cum trebuie să tratăm natura în acelaşi mod la nivelurile sale mineral, vegetal, animal și mai ales cel mai important, nivelul uman, adică nivelul social. Astfel, trebuie să ne construim societatea în felul în care să influențeze întreaga natură și să o aducă la armonie.

Când începem această mișcare, tot ceea ce ne înconjoară și există în noi va începe brusc să se echilibreze – sănătatea, psihologia și fiziologia unei persoane și relațiile sale cu familia, copiii, alți oameni, guvernul și lumea. În același timp, toate legile lumii, inclusiv ecologia și clima vor începe să se echilibreze.

Vom începe să simțim mișcarea generală a naturii deasupra materiei, timpului și spațiului. Astăzi, chiar și fizicienii vorbesc despre faptul că totul depinde de fiecare dintre noi, adică de observator.

Dacă schimbăm observatorul, îi dăm încă o calitate, opusă urii care este iubirea, el va putea controla aceste două calități în interiorul său în conformitate cu linia de mijloc, se va ridica deasupra naturii noastre și va începe să simtă starea de eternitate și perfecțiune.

Atunci vom înțelege cu adevărat spre ce ne-a împins natura noastră, deoarece planul său este mult mai înalt decât ceva pe care mintea noastră mică este capabilă să-l perceapă. Vom ajunge la asta.

KabTV „Am primit un apel. Cum să faci o revoluție” 02.10.2012

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed