Misterul unificării masculinului și femininului, partea 12

600.02Fiecare se dezvoltă pe cont propriu

Întrebare: Ce trebuie să ia în considerare un soț și o soție dacă încep să studieze Cabala împreună? Cum ar trebui să se ajute reciproc și ce să evite?

Răspuns: Nu cred că atunci când studiază Cabala vor dori imediat să se ajute reciproc. Fiecare dintre ei își va experimenta propriile stări.

Trece foarte mult timp, luni și chiar ani înainte să înceapă să înțeleagă posibilitatea de a studia împreună, de a pune forțele lor spirituale în asta împreună. Vor trece ani înainte să simtă că amândoi au un singur suflet. Nu este o chestiune simplă.

Nu se va întâmpla într-o zi. Abia începem această cale, deci este mai bine să nu ne deranjăm unii pe alții. La început, fiecare se dezvoltă pe cont propriu.

Copiii, de exemplu, nu se pot juca între ei înainte de vârsta de trei ani. Se joacă singuri, fiecare cu propriile jucării, iar dacă îi spui unui copil să se joace cu altcineva, el nu va înțelege asta. Nu au încă percepția societății.

La fel este și atunci când studiem Cabala. Când începem să studiem Cabala, nu îi simțim pe alții. Ne copleșește și ne apucă pe fiecare separat. Deci nu ar trebui să ne deranjăm reciproc în acest timp, ci să încercăm în schimb să permitem fiecăruia să se dezvolte independent până când ajungem la un anumit nivel de maturitate.

KabTV „Fundamentele Cabalei” 19.03.2019

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul următor: